De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Staalbedrijf Dordrecht

De Jong Constructiewerkplaats is dé partij voor wanneer u op zoek bent naar een staalbedrijf Dordrecht. We produceren staalconstructies geheel op maat. Al 125 jaar! Ook voor machinebouw, restauratiewerk, trappen en bordessen of hekwerk kunt u bij ons aankloppen. We helpen u graag verder. Onze medewerkers zijn echte professionals. Ze beschikken over de nodige vakkennis en adviseren u graag over de gewenste materiaalkeuze, framewerk, formaat en gewicht.

Van stalen hekken tot complete frames op maat. Uiteraard komen we de constructie bij u afleveren en monteren we deze. Profiteer van onze uitstekende service en schakel De Jong Constructiewerkplaats in als uw staalbedrijf Dordrecht.

Over ons | Staalbedrijf Dordrecht

Ooit gestart als smederij in 1892, inmiddels uitgegroeid tot een bekende partij voor constructiewerk. In de Drechtsteden mogen we diverse werkzaamheden vervaardigen voor veel verschillende bedrijven. Ook voor gemeenten en instellingen gaan we graag aan de slag.

We vervaardigen de gewenste constructie in de materialen staal, RVS en aluminium. Omdat de constructies vaak buiten worden geplaatst is het belangrijk dat ze bestand zijn tegen allerlei weersomstandigheden. Uiteraard is een combinatie van staal, aluminium en RVS mogelijk. U heeft veel inspraak in ons ontwerpproces. We gaan graag met u in gesprek om uw ideale constructie te bespreken. En geven u te allen tijde passend advies!

De vakmensen van De Jong Staal voeren het werk met veel deskundigheid uit. We voldoen aan alle benodigde certificaten om veilig en verantwoord te kunnen werken. Van ISO tot VCA.

Contact | Staalbedrijf Dordrecht

Voor stalen plaatwerk, zetwerk, laswerk en knipwerk op maat bent u bij De Jong aan het juiste adres. We voeren uw project met veel nauwkeurigheid en deskundigheid uit. Het transport en monteren van de gewenste stalen constructie is voor ons geen enkel probleem. Dankzij de ligging van de constructiewerkplaats in Dordrecht zijn we binnen no-time bij u op locatie. Schakel ons in als staalbedrijf Dordrecht. Neem contact op via de website van De Jong Constructiewerkplaats.

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”