De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Staalconstructie bedrijf

Bent u op zoek naar een staalconstructie bedrijf in de omgeving van Dordrecht, Rotterdam en omstreken? Dan bent u bij De Jong Constructiewerkplaats zeker aan het juiste adres! Wij zijn een betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan zowel halffabricaten als eindproducten aan. Bij ons staan de kwaliteits- en veiligheidsnormen hoog in het vaandel; al onze medewerkers zijn in het bezit van een VCA-diploma en wij werken altijd volgens de richtlijnen van de ISO-9001.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw situatie kunnen betekenen en wat de bijbehorende kosten zijn? Vraag direct en vrijblijvend een offerte bij ons aan om meer inzicht te krijgen. Een van onze medewerkers zal snel met een passende prijsopgave komen.

Staalconstructie bedrijf | De Jong Constructiewerkplaats is uw partner!

Maar waarom zou u nou juist uw constructie van staal bij ons afnemen? In onze goed uitgeruste werkplaats in Dordrecht staat een team van ervaren vakmensen klaar om uw maatwerk te produceren. Wij nemen al uw wensen mee in het gehele proces en zorgen ervoor dat het product tot in de detail klopt. Hiervoor gebruiken wij geavanceerde machines, die door vakmensen worden gestuurd.

Daarnaast verzorgen wij ook de levering van het eindproduct op uw bedrijfslocatie. U kunt er bij ons zelfs voor kiezen om het staalproduct te laten monteren. Hiervoor hebben wij meerdere montageploegen lopen, die inmiddels al vele klanten vóór u geholpen hebben.

Meer informatie?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een staalconstructie bedrijf óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Wacht niet en neem direct contact met een van onze medewerkers op. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina. Tot ziens bij De Jong Constructiewerkplaats!

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”