De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Staalconstructie Dordrecht

Op zoek naar een staalconstructie Dordrecht? Bekijk dan eens staalconstructie werkplaats De Jong Staal. Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd als werkplaats voor constructie opdrachten. Onze werkplaats is terug te vinden in Dordrecht aan de Grevelingenweg 12. Dankzij onze centrale locatie is het vervoer van de constructies vanuit onze werkplaats erg eenvoudig.

In onze werkplaats fabriceren wij alle soorten staalconstructies waarmee we aan de wensen van onze klanten voldoen. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op!

Constructie ontwerp

Voordat er gefabriceerd gaat worden, zullen we eerst gaan ontwerpen en tekenen. Hiermee kunnen we al uw wensen realiseren en in kaart brengen. Het ontwerpen en tekenen zal in samenwerking met u gebeuren. Als het ontwerp staat, zullen onze specialistische medewerkers de tekeningen realiseren. Dit zal gedaan worden met behulp van onze geavanceerde machines in onze staalconstructie werkplaats. Deze machines stellen ons in staat om alle verschillende mogelijke staalconstructies of andere materiaal constructies te realiseren met veel oog voor detail. Dit zorgt ervoor dat u altijd tevreden bent. Wij werken daarom dan ook met de grootst mogelijke precisie om dit te realiseren zodat we aan uw wensen kunnen voldoen.

Tijdens het fabricatieproces is het belangrijk om alle veiligheidsnormen en kwaliteitsnormen te volgen en na te leven. Vanwege deze redenen zijn alle medewerkers van De Jong Staal in het bezit is van een VCA-diploma en werken wij volgens de richtlijnen van de ISO-9001 om de normen na te streven en hieraan te voldoen.

Staalconstructie werkplaats fabriceert ook in RVS of aluminium

Het is mogelijk om een constructie te laten maken in verschillende materialen naast staal. Hierbij kunt u denken aan materialen zoals RVS of aluminium. Voor ons maakt het niet waarvoor u kiest, in alle gevallen kunnen wij uw wensen realiseren als staalconstructie Dordrecht werkplaats.

Staalconstructie Dordrecht: De Jong Staal

Bent u geïnteresseerd in een staalconstructie Dordrecht? Neem dan eens contact met ons op over een via de onderstaande knop. Hier kunt u een formulier invullen waarbij u direct een offerte op maat aanvraagt.

Contact opnemen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”