De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Staalconstructie laten maken

Staalconstructie op maat laten maken? Dan bent u bij De Jong Constructiewerkplaats zeker aan het juiste adres! Wij zijn al 127 jaar lang een betrouwbare partner voor de levering en montage van constructies. Daarnaast zijn wij ook actief in de levering en montage van staal, RVS en aluminium. Wij maken een staalconstructie op maat voor elk project. Ons grote assortiment aan producten bestaat uit zowel halffabricaten als eindproducten. Daarnaast staan ook de kwaliteits- en veiligheidsnormen bij ons hoog in het vaandel. Al onze medewerkers zijn in het bezit van het VCA-diploma en wij werken altijd volgens de ISO-9001-richtlijnen. Wilt u dus een stalen constructie laten maken? Kies dan voor De Jong Constructiewerkplaats!

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Twijfel niet en neem gerust even contact met ons op.

Staalconstructie laten maken | De Jong Constructiewerkplaats

Maar waarom zou u nu juist voor De Jong Constructiewerkplaats moeten kiezen als u een staalconstructie wilt laten maken? Wij hebben ons in de loop der jaren gespecialiseerd in constructiewerken. Onze werkplaats in Dordrecht ligt centraal gelegen, waardoor het transport van de constructies erg gemakkelijk uitgevoerd kan worden. Daarnaast nemen wij altijd uw wensen mee (in hoeverre de praktijk dat toelaat) tijdens de ontwerpfase van de constructie. Vervolgens zorgt ons personeel ervoor dat deze tekeningen omgezet worden naar de praktijk. Met behulp van onze geavanceerde machines zijn wij in staat om meerdere verschillende soorten constructies te fabriceren, waarbij er ook op de kleine details wordt gelet. Onze werkwijze is namelijk volgens een grote precisie. Meer over onze staalconstructie leest u hier.

Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in het laten maken van staalconstructie!

Heeft u nog vragen of wilt u bij ons een staalconstructie laten maken? Of wilt u de kosten voor een constructie op maat inzichtelijk maken? Vul ons online offerte formulier in. Wij doen u graag een passend prijsvoorstel. Indien gewenst, komen we bij u langs om de opties met u door te nemen. De Jong Constructiewerkplaats is uw betrouwbare partner! Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook.

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”