De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Staalconstructie Papendrecht

De Jong constructiewerkplaats is gespecialiseerd in staalconstructie Papendrecht en omgeving. Wij specialiseren ons in zowel ontwerp, productie, levering als montage van staal constructiewerken. Daarnaast bieden wij ook constructies in RVS en aluminium.

In onze werkplaats, centraal gelegen in Dordrecht beschikken wij over vakkundig personeel. Daarnaast zijn wij in bezit van geavanceerde machines. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van De Jong Staal? Via onze website kunt u op eenvoudige wijze contact met ons opnemen. Wij horen graag van u!

Staalconstructie Papendrecht – Maatwerk

Wij maken uw staalconstructies op maat. Dit betekent dat wij gedurende het hele proces rekening houden met uw visie en wensen. Het tekenen, uitwerken en productie. Ook bij de keuze in materialen. Ten slotte betrekken wij u ook bij het monteren van de constructie.  Door onze vakkennis te combineren met jarenlange ervaring kunnen wij u maatwerk van hoge kwaliteit garanderen.

Staalconstructie Papendrecht – Onze kwaliteits normen

De werknemers in de werkplaats van De Jong zijn stuk voor stuk vakmensen. Zij hebben ruime ervaring en zijn in bezit van minimale VCA diploma’s. Daarnaast voldoet alle productie die wij verrichten aan de ISO-9001 veiligheidsnormen. Door ons oog voor detail in combinatie met onze ruime ervaringen, garanderen wij u maatwerk constructies die aan alle normen en eisen voldoen.

Staalconstructies Papendrecht: De Jong Staal

Voor een kwalitatieve, maatwerk staalconstructie Papendrecht en omgeving, bent u bij De Jong aan het goede adres. Wij helpen u waar nodig. U kunt via de website contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte. Kortom: onze betrokken medewerkers staan klaar om u snel verder te helpen!

Contact opnemen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”