De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Staalconstructie prijzen

Bent u benieuwd naar de staalconstructie prijzen? De Jong Constructiewerkplaats helpt u graag verder. De prijzen van staalconstructies variëren afhankelijk van de grootte van uw project, de mate van afwerking, de materiaalsoort en het type framewerk. 

Daarom kunt u het beste snel en eenvoudig een offerte opvragen voor uw constructiewerk. Dan krijgt u inzicht in de staalconstructie prijzen van uw project.

Staalbedrijf – De Jong Constructiewerkplaats

De Jong Constructiewerkplaats heeft meer dan 125 jaar ervaring met het realiseren van staalconstructies. Wij verzorgen het gehele proces van een maatwerk staalconstructie: van ontwerp tot montage. Hierbij hechten veel waarde aan details en werken we met grote precisie. Wij bieden een breed scala aan halffabricaten als eindproducten aan. Daarnaast heeft u bij ons de keuze uit staal, RVS én aluminium. Welke wensen u ook heeft, wij kunnen u helpen. De staalconstructie prijzen zijn echter afhankelijk van uw wensen.

Staalconstructie op maat – Een stalen constructie laten maken

De Jong heeft zich in de loop der tijd gespecialiseerd in de realisatie van constructiewerken. Deze realiseren wij in onze werkplaats in Dordrecht. Maar voordat wij kunnen starten, gaan we ontwerpen en tekenen. Dit doen we in volledige samenspraak met u als klant. Vervolgens is ons team in staat de uitvoering van de tekeningen te realiseren. Met geavanceerde machines kunnen wij verschillende soorten constructies vervaardigen. Wanneer uw constructie af is, komen wij deze bij u leveren en monteren.

Staalconstructie prijzen – Offerte

Wilt u een staalconstructie op maat laten maken? En bent u benieuwd naar de prijzen van uw project of naar de nieuw staal prijs? Vraag dan snel online een offerte bij ons op voor de staalconstructie prijzen voor uw project. Onze ervaren medewerkers verzorgen uw offerte snel én op maat. Op deze manier krijgt u niet alleen inzicht in onze prijzen, maar ook meer informatie over de levering en montage van een staalconstructie.

Een stalen constructie laten maken doet u bij De Jong Constructiewerkplaats!

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”