De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Staalconstructie werkplaats Papendrecht

De Jong Staal is de meest ervaren en gespecialiseerde staalconstructie werkplaats Papendrecht. Wij specialiseren ons in zowel het produceren, leveren als monteren van constructiewerken. Dit doen met verschillende materialen, zoals RVS, staal en aluminium. Onze werkplaats in Dordrecht is centraal gelegen, en wij werken uitsluitend met gespecialiseerde vakmensen.

Wij leveren maatwerk

De staalconstructies van De Jong zijn maatwerkproducten. Dat betekent dat wij gedurende het hele proces rekening houden met uw ideeën en wensen. Van tekenen tot productie. Maar ook bij d montage. Bij het tekenen en uitwerken van het ontwerp houden we altijd vast aan uw visie. Hetzelfde geldt voor de keuze van materialen, de productie in onze werkplaats en de uiteindelijke montage.  Met onze vakmensen en oog voor detail realiseren wij uw wensen. Hiervoor gebruiken wij onder andere geavanceerde apparatuur. Kortom, De Jong Staal is de partij voor u.

Over onze kwaliteitsnormen

De veiligheids- en kwaliteitsnormen staan in onze werkplaats voorop. Tijdens de productie werken wij altijd volgens de ISO-9001 richtlijnen. Daarnaast zijn de vakmensen die werken bij De Jong allen in bezit van minimaal VCA diploma’s. Door het combineren van de vakkennis met onze jarenlange ervaring zijn wij in staat uw wensen te realiseren.

Staalconstructie werkplaats Papendrecht: offerte op maat

De Jong Staal produceert staalconstructies voor u op maat. Volgens de hoogste kwaliteitseisen. U kunt contact opnemen met onze werkplaats voor een vrijblijvende offerte op maat. De Jong Staal is uw betrouwbare staalconstructie werkplaats Papendrecht. We staan dagelijks voor u klaar, om al uw wensen te realiseren. Samengevat, bent u bij ons aan het juiste adres.

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”