De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Staalconstructie werkplaats

Staalconstructie werkplaats De Jong Staal heeft zich gespecialiseerd als werkplaats voor constructie opdrachten in de loop der jaren. U kunt onze werkplaats terugvinden in Dordrecht aan de Grevelingenweg 12. Deze locatie is centraal gelegen wat ideaal is voor het vervoer van de constructies vanuit onze werkplaats. In onze werkplaats fabriceren waar alle soorten constructies voor onze klanten.

Hoe gaan we te werk?

Voordat we van start gaan met het fabriceren van een constructie, zullen we eerst gaan ontwerpen en tekenen. Dit is een belangrijk aspect voor uw wensen. Deze fase zullen we dan ook samen met u oppakken, zodat we uw wensen kunnen realiseren.Vervolgens zullen onze specialistische medewerkers de tekeningen realiseren. Het realiseren wordt gedaan met behulp van onze geavanceerde machines in onze staalconstructie werkplaats. Deze machines stellen ons in staat om alle verschillende mogelijke staalconstructies of andere materiaal constructies te realiseren. Hierbij is het oog voor de details belangrijk zodat u altijd tevreden bent. Wij werken daarom dan ook met de grootste mogelijke precisie om dit te realiseren.

Tijdens het fabricatieproces is het belangrijk om alle veiligheidsnormen en kwaliteitsnormen te volgen, waardoor alle medewerkers van De Jong Staal in het bezit is van een VCA-diploma. Daarnaast werken wij volgens de richtlijnen van de ISO-9001 om de normen na te streven en hieraan te voldoen.

Staalconstructie werkplaats fabriceert ook in RVS of aluminium

Het is mogelijk om een constructie te laten maken in verschillende materialen naast staal, zoals RVS of aluminium. Voor ons maakt het niet waarvoor u kiest, in alle gevallen kunnen wij uw wensen realiseren.

Staalconstructie werkplaats: De Jong Staal

Bent u geïnteresseerd in onze staalconstructie werkplaats? Neem met ons contact met ons op over de mogelijkheden in uw specifieke situatie. Wij vernemen graag van u zodat we uw opdracht naar volle tevredenheid kunnen uitvoeren.

Contact opnemen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”