De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Staalconstructie

De Jong Staal heeft zich gespecialiseerd in het werken met staalconstructie opdrachten in de loop der jaren. In Dordrecht op de Grevelingenweg 12 is de werkplaats van De Jong Staal terug te vinden. Dankzij deze centrale ligging is het vervoer voor een staalconstructie erg eenvoudig. In onze werkplaats worden alle soorten constructies voor onze klanten gefabriceerd.

Van het produceren van weerbestendig hekwerk, tot aan gedetailleerde bordessen en machinebouw. Wat uw specifieke wens ook is, De Jong Constructiewerkplaats kan u altijd verder helpen. Vraag vrijblijvend advies over uw project.

Werkplaats De Jong Staal

Voordat we aan de slag gaan met het fabriceren van een staalconstructie, gaan we eerst ontwerpen en tekenen. Dit zullen we in samenwerking met u oppakken, zodat uw wens centraal staat. Onze medewerkers in staat om de uitvoering van onze tekeningen te realiseren. Dit doen wij met behulp van onze geavanceerde machines in onze constructiewerkplaats. Deze machines stellen ons in staat om verschillende constructies te realiseren. Belangrijk hierbij is het oog voor de details. Hierdoor werken we dan ook met de grootste mogelijke precisie.

Tijdens het fabricatieproces is het belangrijk om alle veiligheidsnormen en kwaliteitsnormen te volgen. Vanwege deze redenen is iedereen binnen De Jong Staal in het bezit van een VCA-diploma. Daarnaast werken wij volgens de richtlijnen van de ISO-9001.

Staalconstructie ook in RVS of aluminium

Het is mogelijk om een constructie te laten maken in RVS of aluminium, naast staalconstructies. Het maakt voor ons niet uit waarvoor u kiest, in alle gevallen kunnen wij uw wensen realiseren.

Contact opnemen met De Jong Staal

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem met ons contact op over een staalconstructie (of meerdere constructies of andere materialen) via de onderstaande knop. Hier kunt u een online formulier invullen, waarna wij contact met u opnemen.

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”