De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Stalen binnentrap

Bent u op zoek naar een partij die een stalen binnentrap op locatie kan plaatsen? Voor ontwerp en plaatsing bent u bij De Jong Constructiewerkplaats aan het juiste adres. De Jong Constructiewerkplaats levert verschillende soorten trappen op maat. U heeft daarbij keuze uit een veelzijdig assortiment. Staal, RVS, hout, aluminium en cortenstaal. Heeft u graag een constructie die bestaat uit een combinatie van deze materialen? Ook dat kan. Onze specialistische medewerkers kunnen uw specifieke eisen geheel naar wens uitvoeren.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de realisatie van een stalen binnentrap? Neem vrijblijvend contact met ons op via de website. Ook kunt u een afspraak met ons maken voor de realisatie van een binnentrap op maat. Uiteraard komen we de trap bij u op locatie afleveren en monteren wij deze.

De Jong Constructiewerkplaats

De Jong Constructiewerkplaats is een bekende partij in de omgeving voor constructiewerk. Naast het ontwerpen en plaatsen van trappen, kunt u ook bij ons terecht voor diverse constructies, machinebouw, restauratiewerk, bordessen en hekwerk. Ook wanneer u op zoek bent naar speciale constructies zoals onverwoestbare picknicktafels, sierbekleding van tuinen of fietsenhokken, helpen we u graag verder. Door onze centrale ligging in Dordrecht, nabij de grote snelwegen, kunnen we snel bij u op locatie zijn. We reizen eenvoudig door heel Nederland.

Stalen binnentrap – op maat

De Jong Constructiewerkplaats is specialist in het ontwerpen en vervaardigen van uw constructies. Met meer dan 125 jaar ervaring in het plaatsen van onder andere binnen of buitentrappen, kunnen we zeer complexe en onverwachte situaties aan. We plaatsen regelmatig stalen binnentrappen in krappe ruimtes. Ook wanneer u weinig bewegingsruimte heeft, vinden we altijd een oplossing op maat.

Wanneer u een professioneel constructiebedrijf wilt inschakelen is De Jong Constructiewerkplaats de juiste partij. Ontwerp, realisatie, transport en plaatsing. Altijd op maat en volledig naar wens. Schakel ons in. Bel voor informatie over een stalen binnentrap met een medewerker. Of vraag direct naar onze prijzen.

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”