De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Stalen bordessen

Wanneer u op zoek bent naar stalen bordessen bent u bij De Jong Constructiewerkplaats aan het juiste adres! Wij zijn een betrouwbare partner op het gebied van RVS, aluminium en staal constructies en onderdelen. Door onze ervaring kunnen wij complexe situaties aan.

Ons ontwerpteam neemt dit graag voor u uit handen en is in staat om zelfs op lastige plekken aan uw wensen te voldoen. Graag bespreken wij uw wensen samen met u door en kijken wij samen met u naar de beste oplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op wanneer u interesse heeft in het verwezenlijken van stalen bordessen.

Stalen bordessen – De Jong Constructiewerkplaats

U kunt bordessen laten maken van staal maar ook van RVS en aluminium. Naast bordessen kunt u bij ons ook terecht voor trappen en andere constructies en onderdelen. Wij zijn een veelzijdig bedrijf en kunnen klussen naar uw wens oppakken. Ons bedrijf is centraal gelegen vlakbij de snelwegen, om deze reden kunnen wij gemakkelijk voor u het transport van het eindproduct regelen. Om deze redenen bent u voor stalen bordessen bij De Jong Constructiewerkplaats aan het juiste adres.

Vrijblijvend contact opnemen

Bent u op zoek naar stalen bordessen? En bent u geïnteresseerd in onze diensten? Dan kunt u via onderstaande knop nu vrijblijvend een offerte opvragen zodat u precies weet waar u aan toe bent. Heeft u een vraag over onze producten of dienstverlening? Wij komen graag met u telefonisch in contact om uw vragen of wensen door te spreken.

Contact opnemen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”