De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Stalen constructie laten maken

Wilt u een stalen constructie laten maken? Wij, van De Jong Constructiewerkplaats, kunnen u snel verder helpen! Wij zijn al 129 jaar lang een betrouwbare partner voor levering en montage van constructies, machines en onderdelen in staal, RVS en aluminium. Wij bieden een breed gamma aan zowel halffabricaten als eindproducten aan. Wat uw specifieke wensen ook zijn; onze vakmensen zorgen ervoor dat het product naar verwachting wordt gemaakt en geleverd.

Heeft u nog enkele vragen over onze organisatie en/of bijbehorende dienstverlening? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen. Zij geven u graag meer informatie.

Stalen constructie laten maken? De Jong Constructiewerkplaats staat voor u klaar!

Ons team van vakmensen kan u helpen met het ontwerp, de productie, de levering en de montage van staal in allerlei verschillende vormen. Onze ontwerpers gaan eerst, onder het genot van een bakje koffie of thee, met u in gesprek over uw wensen voor het betreffende product. Deze nemen zij natuurlijk ook mee in de fabricatie van het product, die door onze geavanceerde machines wordt uitgevoerd. Deze worden door onze specialisten uit de werkplaats in Dordrecht gestuurd.

Vervolgens kan het eindproduct vervoerd gaan worden naar uw bedrijfslocatie, die vanuit onze centraal gelegen werkplaats makkelijk te bereiken is. U kunt er bij ons zelfs voor kiezen om de stalen constructie te laten monteren. Hiervoor hebben wij meerdere montageploegen lopen, die inmiddels al vele klanten vóór u geholpen hebben.

Benieuwd geworden?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een organisatie voor een stalen constructie laten maken? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte via onze website aan voor meer informatie. Een van onze medewerkers zal snel met een passend prijsvoorstel voor uw gewenste situatie komen.

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”