De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Stalen constructie

Bent u op zoek naar een professionele metaalbewerker om een stalen constructie te laten maken? Dan bent u bij De Jong Constructiewerkplaats helemaal aan het juiste adres! Wij zijn een betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan zowel halffabricaten als eindproducten aan. Bij ons staan de kwaliteits- en veiligheidsnormen hoog in het vaandel; al onze medewerkers zijn in het bezit van een VCA-diploma en wij werken altijd volgens de richtlijnen van de ISO-9001.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw situatie kunnen betekenen en wilt u dat wij een prijsvoorstel op maat maken? Wacht niet en vraag direct en vrijblijvend een offerte bij ons aan voor meer informatie.

Stalen constructie | De Jong Constructiewerkplaats is uw specialist!

Maar waarom zou u nu juist uw stalen constructie bij ons moeten afnemen? In onze goed uitgeruste werkplaats in Dordrecht staat een team van ervaren vakmensen klaar om uw maatwerk te produceren. Wij nemen al uw wensen mee in het gehele proces en zorgen ervoor dat het product tot in de detail klopt. Hiervoor gebruiken wij geavanceerde machines, die door vakmensen worden gestuurd.

Daarnaast verzorgen wij ook de levering van het eindproduct op uw bedrijfslocatie. U kunt er bij ons zelfs voor kiezen om het staalproduct te laten monteren. Hiervoor hebben wij meerdere montageploegen lopen, die inmiddels al vele klanten vóór u geholpen hebben.

Kom in contact!

Heeft u nog enkele vragen voor ons óf kunnen wij al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een stalen constructie laten maken? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen! Onze medewerkers staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen. Volg ons op Facebook en bekijk onze projecten.

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”