De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Stalen trap buiten

Bent u op zoek naar een stalen trap buiten? Wij, van De Jong Constructiewerkplaats, hebben voor u de ideale stalen trap. Wij zijn voor u dé betrouwbare partner voor het monteren en leveren van stalen constructies. Niet alleen leveren en monteren wij constructies en onderdelen van staal, maar ook van aluminium en RVS.

De Jong Staal levert al 125 jaar uw gewenste stalen buitentrappen met veel precisie voor u af. Daarbij plaatsen wij geheel vrijblijvend de trap op locatie. Ideaal. U hoeft ze alleen nog maar te bestellen. Meer weten? Neem contact op over onze mogelijkheden of vraag advies aan een medewerker.

Over De Jong Constructiewerkplaats

Wij kunnen door onze jarenlange ervaring de meest complexe situaties aan. Zelfs in de meest lastige situaties, is ons team in staat om aan uw wensen te voldoen. Wij, van De Jong Constructiewerkplaats, kijken samen met u naar de beste oplossing en uiteraard moet deze geheel aan uw eisen en wensen voldoen.

Stalen trap buiten van De Jong Constructiewerkplaats

Niet alleen is bij ons de stalen trap buiten te verkrijgen, ook is het mogelijk om trappen op maat te laten maken in andere materialen, zoals: aluminium en RVS. De Jong Constructiewerkplaats is een veelzijdig bedrijf en pakt dan ook alle klussen aan. U heeft bij ons een ruime keuze aan mogelijkheden. Wij hebben voor u de oplossing wanneer u op zoek bent naar een trap van aluminium, staal en RVS. Daarnaast bent u ook voor het transport van de constructies bij ons aan het juiste adres. Door de centrale ligging van onze vestiging in Dordrecht, kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een stalen trap buiten? Via de buttons aan de rechterkant van de pagina neemt u gemakkelijk contact met ons op. U kunt gemakkelijk en snel online bij ons een offerte opvragen voor een stalen trap. Graag ontvangen wij u in een persoonlijk gesprek om hierin de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn u graag van dienst!

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”