De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Stalen trap

Bent u op zoek naar een stalen trap? Dan bent u bij De Jong Constructiewerkplaats aan het juiste adres! De Jong Constructiewerkplaats is uw betrouwbare partner voor het monteren en leveren van constructies en onderdelen van zowel staal, RVS en aluminium. Hieronder valt ook een stalen trap. Wij hebben jarenlange ervaring en daarom kunnen wij complexe situaties aan.

U kunt bij ons terecht voor zowel een stalen trap buiten als een stalen binnentrap. Met meer dan 125 jaar ervaring in het plaatsen van onder andere binnen of buitentrappen, kunnen we zeer complexe en onverwachte situaties aan. Ons ontwerpteam is in staat om zelfs op lastige plekken aan uw vraag te voldoen. Samen met u kijken we naar de beste oplossingen die aan uw wensen voldoen. Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Stalen trap bij De Jong Constructiewerkplaats

Het is naast staal ook mogelijk om trappen te maken in andere materialen zoals: RVS en aluminium. En naast trappen zijn er ook andere constructies en onderdelen die wij voor u kunnen maken. Wij zijn een veelzijdig bedrijf en pakken alle klussen aan. Wanneer u op zoek bent naar een trap van aluminium, staal of RVS? Dan bent u bij De Jong Constructiewerkplaats aan het juiste adres! Ook voor het transport van het eindproduct kunt u bij ons terecht. Door onze centrale ligging vlakbij de snelwegen kunnen wij u goed en snel van dienst zijn. Vanuit Dordrecht is geheel Nederland goed te bereiken.

Over ons

De Jong Constructiewerkplaats produceert een breed gamma aan halffabricaten en eindproducten op klant specificatie. In onze goed uitgeruste werkplaats in Dordrecht staat een team van ervaren vakmensen klaar om uw maatwerk te produceren. Hierna kunnen de producten op locatie geplaatst worden door onze montageploegen.

Contact: stalen trap

Wilt u een stalen trap? En bent u geïnteresseerd in onze diensten? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen via onderstaande knop. U vraagt daarmee online een offerte aan, geheel vrijblijvend. Liever persoonlijk contact? Wij verwelkomen u ook graag eens bij ons in de constructiewerkplaats om uw wensen te bespreken. Op de hoogte blijven van onze projecten? Volg ons dan op Facebook.

Contact opnemen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”