De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Trap laten maken

Wilt u een trap laten maken? Maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Dan bent u bij De Jong Constructiewerken bij het juiste adres! Wij bieden niet alleen trappen aan voor binnen, maar ook buitentrappen met bordes.
De Jong kijkt met u naar oplossingen, waarbij uw wensen worden vervult! Tijdens een oriënterend gesprek kunnen wij u adviseren om de juiste keuze te maken.

Trap laten maken | De Jong Constructiewerkplaats

De Jong levert de trappen in verschillende soorten materiaal. Zo heeft u de keuze uit roestvrij staal (RVS), staal en aluminium. Doordat wij veel ervaring hebben, kunnen wij lastige situaties aan. Zelfs op de meest lastige plekken krijgt De Jong het voor elkaar om daar een trap te plaatsen. Al onze medewerkers zijn voorzien van verplichte certificaten.

Bent u benieuwd naar ons werk? Of wilt u inspiratie opdoen van eerdere constructies? Bekijk dan snel ons portfolio en laat je inspireren door te gekke werken!

Transport

De Jong ontzorgt u vanaf het begin tot aan het eind van het proces. Het transport van de materialen is voor ons geen probleem. Doordat De Jong Constructiewerkplaats zeer centraal ligt, vlakbij de snelwegen, kunnen wij u snel van dienst zijn. Doordat Dordrecht centraal ligt, is heel Nederland goed te bereiken en kunnen wij bijna overal leveren.

Vakkundige montageservice

In onze werkplaats te Dordrecht staat een team vakmensen voor u klaar om uw droom werkelijkheid te maken. Het personeel van De Jong is in staat om de ontwerptekeningen waar te maken bij u thuis. Bij ons is niks te gek!

Neem contact met ons op

Als u geïnteresseerd bent in een trap te laten maken bij De Jong Constructies, neem dan snel contact met ons op, zodat we samen met u een afspraak kunnen inplannen en uw vragen kunnen beantwoorden!

Contact opnemen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”