De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Trappen Staal

Heeft u stalen trappen nodig? Dan bent u bij De Jong Constructiewerkplaats aan het juiste adres! Wij zijn uw betrouwbare partner voor het leveren en monteren van constructies en onderdelen in Staal, RVS en aluminium waaronder ook trappen staal. 

Samen met u kijken we naar de beste oplossingen die aan uw wensen voldoen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij complexe situaties aan en ons ontwerpteam is daardoor in staat om zelf op lastige plekken aan uw vraag te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op wanneer u interesse heeft in trappen staal, gemaakt door De Jong Constructiewerkplaats.

Trappen staal van De Jong Constructiewerkplaats

Naast staal is het ook mogelijk om trappen te maken in ander materialen zoals: RVS en aluminium. Wij zijn een veelzijdig bedrijf en pakken alle klussen aan. Wanneer u op zoek bent naar een trap van aluminium, staal of RVS? Dan bent u bij De Jong Constructiewerkplaats aan het juiste adres! Het transport van het eindproduct is voor ons geen enkel probleem. Door onze centrale ligging vlakbij de snelwegen kunnen wij u goed en snel bedienen. Vanuit Dordrecht is geheel Nederland goed te bereiken.

Trappen staal: prijsindicatie

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Of wilt u meer informatie over trappen staal? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen via onderstaande knop. U kunt dan op eenvoudige wijze direct een offerte op maat aanvragen. Indien gewenst kunt u ook contact met ons opnemen via de contactpagina. Wij verwelkomen u graag om uw wensen rustig door te bespreken.

Contact opnemen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”