Hekwerk

Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten metalen hekwerken, van tuinpoorten tot hekken voor een dakterras. Een klassiek smeedijzeren uiterlijk, functioneel spijlenhek tot een modern hek uitgevoerd met glas en RVS.

Hekwerk van hoge kwaliteit

Voor een maatwerk metalen hekwerk van hoge kwaliteit bent u bij De Jong Constructiewerkplaats aan het juiste adres. De Jong is al jaren actief op het gebied van hekwerk. Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten metalen hekwerken, van tuinpoorten tot hekken voor een dakterras. Een klassiek smeedijzeren uiterlijk, functioneel spijlenhek tot een modern hek uitgevoerd met glas en RVS. Productie op basis van uw wensen evenals professionele montage op locatie zijn voor ons dagelijkse kost.

Veiligheid staat voorop en het is daarom ook verplicht om op uw dakterras een hekwerk te hebben. Bij ons staat veiligheid ook hoog in het vaandel. Iedereen in het bedrijf is VCA-gecertificeerd en ook werken wij volgens de ISO-9001 richtlijnen.

Zowel in staal, RVS en aluminium!

Het is mogelijk om zowel hekwerken te laten maken in staal, roestvrij staal en aluminium.

De Jong is een veelzijdig bedrijf, wat aan al uw wensen kan voldoen. Vrijwel elke vorm kan worden gerealiseerd in onze werkplaats te Dordrecht. Samen met ons wordt het ontwerp gerealiseerd. De persoonlijke wensen van u staan hierbij centraal. Hierna zullen wij het hekwerk produceren en in delen monteren. Ter plaatsen worden alle losse delen van het hekwerk in elkaar gezet. Ook dit regelen wij voor u.

Locaties van ons hekwerk

De Jong constructiewerkplaats is al jarenlang gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en monteren van hekwerken op maat. Hierbij heeft u keuze uit RVS, staal of aluminium hekwerken. Onze werkplaats is gelegen in Dordrecht, maar wij produceren voor klanten door het hele land. Zoekt u een betrouwbare, kwalitatieve werkplaats voor het produceren van een hekwerk Papendrecht en omgeving? Neem gerust contact met ons op.

Over ons – De Jong Constructiewerkplaats

De Jong Constructiewerkplaats produceert een breed gamma aan halffabricaten en eindproducten op klant specificatie. In onze goed uitgeruste werkplaats in Dordrecht staat een team van ervaren vakmensen klaar om uw maatwerk te produceren. Hierna kunnen producten op locatie geplaatst worden door onze montageploegen.

“Wij maken uw wensen waar!”

Wilt u de kosten voor hekwerk snel inzichtelijk maken? Vul dan ons formulier in. Wij zenden u dan een prijsopgave toe voor uw gewenste type hekwerk. Geheel op maat! Heeft u vragen? Stel ze gerust. Onze medewerkers helpen u graag verder.

De Jong Hekwerk

Ook voor u aan de slag

Wij werken niet alleen voor gemeenten en bedrijven, maar ook voor industriële organisaties. 

Snel verder navigeren

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”