Restauratiewerken 2017-01-06T09:47:59+00:00

Restauratiewerken van De Jong Constructiewerkplaats

De Jong Constructiewerkplaats is ook thuis in restauratiewerken. Het restaureren van constructiewerken, hekwerken, trappen en bordessen kunnen wij allemaal voor u oplossen. En dat zijn niet eens alle soorten constructies die wij onder handen nemen om te restaureren. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in plaatwerk, zetwerk, laswerk en knipwerk. En dat zowel voor staal, roestvrij staal (RVS) als aluminium. Kortom kunnen wij veel wensen in vervulling brengen. Denk aan reparaties en onderhoudwerk aan historische objecten in staal, gietstaal en gietijzer. Zelfs klassieke smeedtechnieken achter het smidsvuur behoren nog steeds tot de mogelijkheden die De Jong Constructiewerkplaats kan uitvoeren.

Het restauratieproces kan op locatie plaatsvinden of, wanneer mogelijk, in onze werkplaats. Op de Grevelingenweg 12 in Dordrecht ligt de constructiewerkplaats. Deze centrale ligging in Nederland maakt het vervoer van de constructies erg gemakkelijk. Hier hebben wij beschikking tot al onze geavanceerde apparatuur. Wanneer wij op locatie restaureren nemen wij onze apparatuur mee.

Een project moet niet voor niets gerestaureerd worden; de veiligheid was in gevaar. Wij werken dan ook met allerlei certificaten die voor ons de normaalste zaak zijn. Van ISO tot VCA, wij zorgen er altijd voor dat alles met de strengste veiligheid wordt uitgevoerd.

Wij maken uw wensen waar

Neem met ons contact op via de knoppen aan de zijkant. Daar kunt u of een formulier invullen om een offerte aan te vragen of contact opnemen via de weergegeven contactgegevens. Wij ontvangen u graag om uw wensen rustig door te bespreken.

contact

offerte

Hieronder enkele voorbeelden van onze restauratiewerken.