Machinebouw

Wij werken met verschillende soorten materiaal en technieken. Hierdoor zijn wij erg flexibel in de machinebouw. Ontdek het eens voor uzelf en neem vandaag nog contact met ons op! 

Machinebouw voor diverse markten

De Jong ontwikkelt en bouwt verschillende soorten machines voor diverse markten. De meeste machines worden geleverd in staal, maar roestvrij staal(RVS) of een combinatie hiervan behoort ook tot de mogelijkheden. Wij werken met verschillende soorten materialen en technieken. Hierdoor zijn wij erg flexibel in de machinebouw voor bedrijven. Met jarenlange ervaring en vakmanschap in huis, kunnen we op maat gemaakte machines en installaties ontwerpen en bouwen die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten in uiteenlopende industrieën.

Op maat gemaakte machinebouw in Dordrecht

De ontwikkeling van de machines gebeurt bij ons op kantoor. Hier ontvangen wij onze klanten om samen de machine te maken die het best aansluit op de wensen van de klant, of het nu gaat om productieprocessen, logistiek of automatisering. Daarna komt de realisatie aan bod van de machinebouw op maat. Dit gebeurt in onze werkplaats in Dordrecht. Vanaf hier opereren wij voor geheel Nederland. Door de centrale ligging aan het water en de snelwegen kunnen wij snel en goed transporteren naar onze klanten.

Reparaties van machines en apparaten

Wij realiseren niet alleen de machinebouw. De Jong is ook actief in het repareren van bestaande machines en apparaten. U kunt bij ons rekenen op een partner die meedenkt, adviseert en maatwerkoplossingen biedt voor niet alleen de standaard, maar ook speciale machinebouw.

Veilig en betrouwbaar machinebouwbedrijf

In het gehele traject van machinebouw staat veiligheid voorop. De Jong Constructiewerkplaats heeft kwaliteitsnormen en veiligheidsnormen hoog in het vaandel staan. Elke medewerker is in het bezit van het VCA-diploma. Ook werken wij volgens de ISO-9001-richtlijnen.

“Wij maken uw wensen waar!”

Neem via onze website eens contact met ons op als u benieuwd ben naar de mogelijkheden. U kunt eenvoudig een offerte aanvragen. Wij ontvangen u graag om uw wensen eens rustig bij ons op kantoor door te bespreken.

De Jong Machinebouw

Ook voor u aan de slag

Wij werken niet alleen voor gemeenten en bedrijven, maar ook voor industriële organisaties. 

Snel verder navigeren

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”