Machinebouw

Wij werken met verschillende soorten materiaal en technieken. Hierdoor zijn wij erg flexibel in de machinebouw. Ontdek het eens voor uzelf en neem vandaag nog contact met ons op! 

Nu een offerte opvragen

Machinebouw

De Jong ontwikkelt en bouwt verschillende soorten machines voor diverse markten. De meeste machines worden geleverd in staal, maar roestvrij staal(RVS) of een combinatie hiervan behoort ook tot de mogelijkheden. Wij werken met verschillende soorten materialen en technieken. Hierdoor zijn wij erg flexibel in de machinebouw.

De ontwikkeling van de machines gebeurt bij ons op kantoor. Hier ontvangen wij onze klanten om samen de machine te maken die het best aansluit op de wensen van de klant. Hierna komt de realisatie aan bod. Dit gebeurt in onze werkplaats in Dordrecht. Vanaf hier opereren wij in geheel Nederland. Door de centrale ligging aan water en snelwegen kunnen wij snel en goed transporteren naar onze klanten.

Wij realiseren niet alleen de machinebouw. De Jong is ook actief in het repareren van bestaande machines en apparaten.

Veiligheid voor alles

In het gehele traject van machinebouw staat veiligheid voorop. De Jong Constructiewerkplaats heeft kwaliteitsnormen en veiligheidsnormen hoog in het vaandel staan. Elke medewerker is in het bezit van het VCA-diploma. Ook werken wij volgens de ISO-9001-richtlijnen.

“Wij maken uw wensen waar!”

Neem via onze website eens contact met ons op als u benieuwd ben naar de mogelijkheden. U kunt eenvoudig een offerte aanvragen. Wij ontvangen u graag om uw wensen eens rustig bij ons op kantoor door te bespreken.

Nu een offerte opvragen

De Jong Machinebouw

Portfolio bekijken

Ook voor u aan de slag

Wij werken niet alleen voor gemeenten en bedrijven, maar ook voor industriële organisaties. 

Neem contact op

Snel verder navigeren

Constructies
Restauratie
Trappen
Hekwerk
Specials

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”