Trappen & Bordessen

Wilt u een trap van aluminium, een trap van staal of een bordes van aluminium? Dan bent u bij De Jong aan het juiste adres.

Trappen & Bordessen ontwerpen

U heeft een trap of een bordes nodig. De Jong kan dit voor u uit handen nemen. Samen kijken we naar de beste oplossing, waarbij uw wensen vervuld worden. Door onze ervaring kunnen wij complexe situaties aan. Ons ontwerpteam is daardoor in staat om zelf op lastige plekken aan uw vraag te voldoen.

Verschillende materialen

Het is mogelijk om zowel trappen als bordessen te laten maken in verschillende materialen. Staal, RVS en aluminium zitten allemaal in ons portfolio. Wij zijn een veelzijdig bedrijf wat veel klussen kan oppakken. Kortom; wilt u een trap van aluminium, een trap van staal of een bordes van aluminium? Dan bent u bij De Jong aan het juiste adres. Het transport van het eindproduct is voor ons geen enkel probleem. Door onze centrale ligging vlakbij de snelwegen kunnen wij u goed én snel bedienen. Vanuit Dordrecht is geheel Nederland immers goed te bereiken.

“Wij maken uw wensen waar!”

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Of een prijsopgave op maat ontvangen? Vul ons offerte formulier in. Onze behulpzame medewerkers helpen u dan zo spoedig mogelijk verder.

De Jong Trapwerk

Ook voor u aan de slag

Wij werken niet alleen voor gemeenten en bedrijven, maar ook voor industriële organisaties. 

Snel verder navigeren

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”