Trappen en Bordessen 2017-01-06T09:47:59+00:00

Trappen en Bordessen van De Jong Constructiewerkplaats

U heeft een trap of een bordes nodig. De Jong kan dit voor u uit handen nemen. Samen kijken we naar de beste oplossing, waarbij uw wensen vervuld worden. Door onze ervaring kunnen wij complexe situaties aan. Ons ontwerpteam is daardoor in staat om zelf op lastige plekken aan uw vraag te voldoen.

Het is mogelijk om zowel trappen als bordessen te laten maken in verschillende materialen. Staal, RVS en aluminium zitten allemaal in ons portfolio. Wij zijn een veelzijdig bedrijf wat veel klussen kan oppakken. Kortom; wilt u een trap van aluminium, een trap van staal of een bordes van aluminium? Dan bent u bij De Jong aan het juiste adres. Het transport van het eindproduct is voor ons geen enkel probleem. Door onze centrale ligging vlakbij de snelwegen kunnen wij u goed en snel bedienen. Vanuit Dordrecht is geheel Nederland goed te bereiken.

Wij maken uw wensen waar.

Neem via de knoppen op deze pagina contact op met ons. Daar is de mogelijkheid om een formulier in te vullen. Ook kan u kiezen om direct contact op te nemen via de weergegeven contactgegevens. Wij ontvangen u graag om uw wensen rustig door te bespreken.

contact

offerte

Hieronder enkele voorbeelden van onze trappen en bordessen.