Machinebouw 2017-01-06T09:47:59+00:00

Machinebouw van De Jong Constructiewerkplaats

De Jong ontwikkelt en bouwt verschillende soorten machines voor diverse markten. De meeste machines worden geleverd in staal, maar roestvrij staal(RVS) of een combinatie hiervan behoort ook tot de mogelijkheden. Wij werken met verschillende soorten materiaal en technieken. Hierdoor zijn wij erg flexibel in de machinebouw.
De ontwikkeling van de machines gebeurt bij ons op kantoor. Hier ontvangen wij onze klanten om samen de machine te maken die het best aansluit op de wensen van de klant. Hierna komt de realisatie aan bod. Dit gebeurt in onze werkplaats in Dordrecht. Vanaf hier opereren wij in geheel Nederland. Door de centrale ligging aan water en snelwegen kunnen wij snel en goed transporteren naar onze klanten. Wij realiseren niet alleen de machinebouw. De Jong is ook actief in het repareren van bestaande machines en apparaten.

Veiligheid voor alles

In het gehele traject van machinebouw staat veiligheid voorop. De Jong Constructiewerkplaats heeft kwaliteitsnormen en veiligheidsnormen hoog in het vaandel staan. Elke medewerker is in het bezit van het VCA-diploma. Ook werken wij volgens de ISO-9001-richtlijnen.

Wij maken uw wensen waar

Neem via de knoppen aan de zijkant direct contact met ons op. Daar kunt u een formulier invullen om een offerte aan te vragen. Tevens kunt u er voor kiezen om direct contact op te nemen nemen via de weergegeven contactgegevens. Wij ontvangen u graag om uw wensen rustig door te bespreken.

contact

offerte

Hieronder enkele voorbeelden van machinebouw.