Constructies 2017-01-06T09:47:59+00:00

Constructies van De Jong Constructiewerkplaats

De Jong heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in constructiewerken. Op de Grevelingenweg 12 in Dordrecht ligt onze werkplaats, wat door de centrale ligging het vervoer van de constructies erg gemakkelijk maakt. In de werkplaats van De Jong worden alle Constructies voor onze klanten gemaakt.
Voordat de constructies gefabriceerd kunnen worden, moet er eerst ontworpen en getekend worden. Dit alles gebeurt volledig naar uw wens. Ons personeel is hierna in staat om de uitvoering van deze tekeningen waar te maken. Wij hebben hiervoor geavanceerde machines die ons in staat stellen om verschillende soorten constructies te kunnen fabriceren. Details staan bij ons hoog in het vaandel. Wij werken dan ook met grote precisie.

In het gehele traject staan natuurlijk altijd de kwaliteitsnormen en veiligheidsnormen voorop. Iedereen in het bedrijf is in het bezit van het VCA diploma. Tevens werken wij volgens de richtlijnen van de ISO-9001.

Zowel in staal, RVS en aluminium!

Het is mogelijk om zowel constructies te laten maken in staal, RVS en aluminium. De Jong is een veelzijdig bedrijf wat zowel een staalconstructie kan fabriceren als een constructie in RVS of aluminium.

Wij maken uw wensen waar

Neem met ons contact op via de knoppen aan de zijkant. Daar kunt u of een formulier invullen of contact opnemen via de contactgegevens.

contact

offerte

Hieronder enkele voorbeelden van onze (staal)constructies.