Restauratiewerk

De Jong Constructiewerkplaats is ook thuis in restauratiewerken. Het restaureren van constructiewerken, hekwerken, trappen en bordessen kunnen wij allemaal voor u oplossen.

Zeer divers restauratiewerk

De Jong Constructiewerkplaats is ook thuis in restauratiewerken. Het restaureren van constructiewerken, hekwerken, trappen en bordessen kunnen wij allemaal voor u oplossen. En dat zijn niet eens alle soorten constructies die wij onder handen nemen om te restaureren. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in plaatwerk, zetwerk, laswerk en knipwerk. En dat zowel voor staal, roestvrij staal (RVS) als aluminium.

Kortom: kunnen wij veel wensen in vervulling brengen. Denk aan reparaties en onderhoudswerk aan historische objecten in staal, gietstaal en gietijzer. Zelfs klassieke smeedtechnieken achter het smidsvuur behoren nog steeds tot de mogelijkheden die De Jong Constructiewerkplaats kan uitvoeren.

Restauratieproces op locatie of in onze werkplaats

Het restauratieproces kan op locatie plaatsvinden of, wanneer mogelijk, in onze werkplaats. Op de Grevelingenweg 12 in Dordrecht ligt de constructiewerkplaats. Deze centrale ligging in Nederland maakt het vervoer van de constructies erg gemakkelijk. Hier hebben wij beschikking tot al onze geavanceerde apparatuur. Wanneer wij op locatie restaureren nemen wij onze apparatuur mee.

Een project moet niet voor niets gerestaureerd worden; de veiligheid was in gevaar. Wij werken dan ook met allerlei certificaten die voor ons de normaalste zaak zijn. Van ISO tot VCA, wij zorgen er altijd voor dat alles met de strengste veiligheid wordt uitgevoerd.

“Wij maken uw wensen waar!”

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van De Jong Constructiewerkplaats? Vul ons offerte formulier in. Wij zenden u dan een passende prijsopgave toe.  Liever een afspraak inplannen? Neem dan eens contact met ons op.

De Jong Restauratie

Ook voor u aan de slag

Wij werken niet alleen voor gemeenten en bedrijven, maar ook voor industriële organisaties. 

Snel verder navigeren

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”