Constructies

De Jong is een veelzijdig bedrijf dat zowel constructies kan fabriceren in staal, RVS of aluminium. Of het nu gaat om kleine of grote staalconstructies, een rvs logo laten maken of om een andere specifieke vraag. Uw opdracht voor verschillende soorten constructies is bij ons in goede handen!

Het proces van het bouwen van uw gewenste constructie

In de werkplaats van De Jong worden alle constructies voor onze klanten gemaakt. Voordat de constructies gefabriceerd kunnen worden, moet er eerst ontworpen en getekend worden. Dit alles gebeurt volledig naar uw wens. Onze vakmensen zijn hierna in staat om de uitvoering van deze tekeningen waar te maken. Wij hebben hiervoor geavanceerde machines die ons in staat stellen om verschillende soorten constructies te kunnen fabriceren. Details staan bij ons hoog in het vaandel. Wij werken dan ook met grote precisie.

Constructies RVS, staal en aluminium op maat

Het is mogelijk om zowel constructies te laten maken in staal, RVS en aluminium. Heeft u een probleem op constructiegebied? Wij helpen u graag. Wij kunnen voor u het gehele traject verzorgen: van ontwerp tot uitvoering. Wij maken uw wensen waar!

Wilt u de kosten voor een constructie op maat inzichtelijk maken? Vul dan onze online offerte formulier in.

De Jongs constructiewerkplaats

De Jong heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in constructiewerken. Op de Grevelingenweg 12 in Dordrecht ligt onze werkplaats, wat door de centrale ligging het vervoer van de constructies erg gemakkelijk maakt.

In het gehele traject staan natuurlijk altijd de kwaliteitsnormen en veiligheidsnormen voorop. Iedereen in het bedrijf is in het bezit van het VCA diploma. Tevens werken wij volgens de richtlijnen van de ISO-9001.

Kosten staalconstructie | Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten van een staalconstructie? Vul dan vrijblijvend de offerte in. Wij doen u graag een passend prijsvoorstel. Indien gewenst, komen we bij u langs om de opties met u door te nemen.

Onze constructiewerkplaats is gevestigd in Dordrecht, maar u kunt ook bij ons terecht voor constructies in andere steden. Heeft u bijvoorbeeld een constructie in Papendrecht nodig? Neem gerust contact op.

De Jong Constructie

Ook voor u aan de slag

Wij werken niet alleen voor gemeenten en bedrijven, maar ook voor industriële organisaties. 

Snel verder navigeren

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”