De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Buiten trap laten maken

Wilt u een buiten trap laten maken? Dat kan! De Jong Constructiewerkplaats biedt trappen aan voor binnen- en buiten. U kunt tussen een aantal soorten materiaal kiezen. RVS, staal, hout of toch liever aluminium? Het kan allemaal.  De Jong Constructiewerkplaats kan voor u uw ideale buiten trap realiseren.

Tijdens het ontwerpen staan al onze medewerkers voor u klaar, waarbij uw wensen worden vervult. De Jong kenmerkt zich als een veelzijdig bedrijf.

Wilt u advies ontvangen? Bel met een van onze medewerkers 078-6163936. Al onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Buiten trap laten maken | De Jong Constructiewerkplaats

Bent u bezig met het verbouwen van uw tuin? En wilt u een trap in uw tuin plaatsen?  U bent bij ons aan het juiste adres.  Wij hebben voor al uw wensen de perfecte oplossingen!

Voor het laten plaatsen van een trap, kunt u kiezen uit verschillende materialen. U heeft hierbij de keuze om te kiezen uit staal, aluminium en RVS. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Dat maakt niet uit. Wij helpen u graag bij het helpen van de juiste keuze.

Wilt u meer weten over onze diensten? Of bent u nieuwsgierig naar projecten die wij hebben uitgevoerd? Neem een kijkje in ons portfolio en laat je inspireren.

Trap in een kleine tuin

Wij kunnen u veel mogelijkheden bieden, zelfs als u een kleine tuin heeft. Dit is voor ons geen probleem. De Jong kan dankzij jarenlange ervaring de lastigste situaties aan. Zelfs op plekken waarbij weinig bewegingsruimte is.

Neem contact op met De Jong Constructiewerkplaats

Wilt u een buiten trap laten maken? Of heeft u vragen over de kosten van het laten maken van een buiten trap? Neem dan gerust contact met ons op voor een oriënterend gesprek waarbij we samen met u naar de mogelijkheden kijken.

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”

[/fusion_builder_container]

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”