De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Aluminium trap

Bent u op zoek naar een aluminium trap? De Jong Constructiewerkplaats is een betrouwbare partner voor het monteren en leveren van de constructies en onderdelen, dit in de materialen staal, RVS en aluminium. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij complexe situaties aan, ons ontwerpteam kan zelfs op de lastigste plekken aan uw vraag voldoen. Wanneer u op zoek bent naar een aluminium trap bent u bij ons daarom aan het juiste adres. Graag bespreken wij uw wensen met u door en kijken wij samen naar de beste oplossingen voor een aluminium trap.

Aluminium trap van De Jong Constructiewerkplaats

De Jong Constructiewerkplaats is een veelzijdig bedrijf en pakt alle klussen aan. Naast trappen van aluminium is het ook mogelijk om trappen te bestellen in ander materialen zoals: RVS en staal en kunt u naast trappen ook andere constructies en onderdelen. Ook het transport van het eindproduct is voor ons ook geen enkel probleem. Omdat wij een centrale ligging hebben vlakbij de snelwegen kunnen wij u goed en snel bereiken. Vanuit Dordrecht is geheel Nederland goed te bereiken. Wanneer u op zoek bent naar een aluminium trap? Dan bent u bij De Jong Constructiewerkplaats aan het juiste adres!

Over ons – De Jong Constructiewerkplaats

De Jong Constructiewerkplaats produceert een breed gamma aan halffabricaten en eindproducten op klant specificatie. In onze goed uitgeruste werkplaats in Dordrecht staat een team van ervaren vakmensen klaar om uw maatwerk te produceren. Hierna kunnen producten op locatie geplaatst worden door onze montageploegen.

Contact

Graag verwelkomen wij u om uw wensen rustig te bespreken. Wanneer u geïnteresseerd bent in een aluminium trap of andere diensten kunt u altijd contact opnemen. Ook wanneer u meer informatie wilt kunt u gerust contact met ons opnemen via de knoppen op deze pagina. U kunt online een offerte aanvragen of contact opnemen via het contactformulier. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina.

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”