De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Buitentrap metaal

Voor een buitentrap metaal bent u bij De Jong Constructiewerkplaats aan het juiste aders. Het ontwerpteam van De Jong maakt buitentrappen op maat in onze eigen werkplaats in Dordrecht. Met hun kennis en ervaring kan het ontwerpteam de buitentrap maken die u in gedachten heeft. Of het  nu gaat om een draaitrap of steektrap of een trap voor binnen of buiten.

Advies over een buitentrap metaal nodig? Bel ons gerust via het telefoonnummer 078-6163936. Een van onze medewerkers staat u graag te woord.

Verschillende uitvoeringsmogelijkheden

De Jong Constructiewerkplaats maakt buitentrappen in de uitvoering die u wenst. Van draaitrap tot steektrap: ons team van ervaren vakmensen kan het maken. Voor de realisatie van buitentrappen gebruiken wij verschillende soorten metaal. Staal, RVS en aluminium vindt u allemaal in ons portfolio. We kunnen zelfs een combinatie maken van verschillende metaalsoorten. Tevens kunt u kiezen voor diverse soorten afwerkingen, bijvoorbeeld een zwarte coating. Dit geeft een buitentrap een compleet nieuwe uitstraling.

Buitentrap metaal op maat

Dankzij ons eigen ontwerpteam kunnen wij aan iedere vraag voldoen. We bespreken uw wensen en de locatie en creëren samen een passende oplossing. Met ruim 125 jaar ervaring kunnen wij elke uitdaging aan. Zelfs op ruimtes waar weinig bewegingsruimte is kan ons professionele team een buitentrap plaatsen. Naast dat wij de buitentrap zelf maken, komen we deze ook leveren en monteren. Onze constructiewerkplaats in Dordrecht is centraal gelegen, hierdoor kunnen de montageploegen snel bij u op locatie zijn.

Contact met De Jong Constructiewerkplaats

Een buitentrap metaal op maat laten maken? Wij maken de buitentrap die voldoet aan al uw wensen. Bij ons heeft u namelijk veel inbreng in het ontwerpproces. We doen het samen. Neem contact met ons op voor meer informatie over een buitentrap. Onze medewerkers adviseren u graag over de beste materiaalkeuze, het formaat en het framewerk.

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”