De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Constructie aluminium

Wilt u een constructie aluminium laten maken en bent u op zoek naar een geschikte organisatie? Dan bent u bij De Jong Constructiewerkplaats helemaal aan het juiste adres! Wij zijn een betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan zowel halffabricaten als eindproducten aan. Bij ons staan de kwaliteits- en veiligheidsnormen hoog in het vaandel; al onze medewerkers zijn in het bezit van een VCA-diploma en wij werken altijd volgens de richtlijnen van de ISO-9001.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wacht dan niet en vul direct ons online offerte formulier in. Een van onze medewerkers zal op korte termijn met een passend prijsvoorstel komen.

Constructie aluminium | De Jong Constructiewerkplaats kan het realiseren!

Maar waarom zou u nou juist voor ons moeten kiezen? Ons team van vakmensen kan u helpen met het ontwerp, de productie, de levering en de montage van aluminium in allerlei verschillende vormen. Onze ontwerpers gaan eerst, onder het genot van een bakje koffie of thee, met u in gesprek over uw wensen voor het betreffende product. Deze nemen zij natuurlijk ook mee in de fabricatie van het product.

Vervolgens kan het werk van aluminium vervoerd gaan worden naar uw bedrijfslocatie, die vanuit onze centraal gelegen werkplaats makkelijk te bereiken is. U kunt er bij ons zelfs voor kiezen om het eindproduct te laten monteren. Hiervoor hebben wij meerdere montageploegen lopen, die inmiddels al vele klanten vóór u geholpen hebben.

Meer informatie?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een constructie aluminium óf heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze organisatie en bijbehorende dienstverlening? Neem in beide gevallen gerust even contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen! Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven.

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”