De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Constructiewerkplaats Dordrecht

U zoekt een Constructiewerkplaats in Dordrecht? De Jong Constructiewerkplaats is er voor al uw constructies en onderdelen in Staal, RVS en aluminium. Bekijk hier de mogelijkheden die voor u toepasbaar zijn.

De Jong Constructiewerkplaats

Al sinds 1892 bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ervaring is een enorme pre in deze branche, dit vormt ons tot een betrouwbare partner in het monteren en het leveren van onderdelen en constructies in verschillende soorten materiaal. Zowel voor uw (roestvrij) staalwerk als aluminiumwerk bieden wij een breed gamma van halffabricaten als eindproducten aan. Wij maken uw wensen waar! Welke dan ook.

In de goed uitgeruste werkplaats te Dordrecht staat een team van ervaren vakmensen klaar om uw maatwerk te produceren. Hierna worden de producten op locatie geleverd of gemonteerd door onze montageploegen. Met deze veelzijdigheid komen wij altijd met een oplossing voor u.

Contact opnemen met De Jong Constructiewerkplaats

U wilt contact opnemen met ons? Dit kan via de onderstaande knop. Kom gerust langs om de mogelijkheden door te bespreken bij ons op kantoor met een kop koffie.

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”