De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Constructiewerkplaats Zwijndrecht

Op zoek naar een betrouwbare en gespecialiseerde constructiewerkplaats Zwijndrecht en omgeving? Sinds 1892 is De Jong Staal uw betrouwbare partner in constructies van verschillende materialen. U kunt bij ons terecht voor uw constructie in staal, RVS of aluminium. Gedurende het gehele proces staan wij voor u klaar. Zowel het ontwerp en productie, als levering en montage.

Constructiewerkplaats Zwijndrecht – Kwaliteit garantie

De Jong Staal biedt zijn klanten altijd gegarandeerd maatwerk constructies, met materialen van de beste kwaliteit. Zowel bij het ontwerp als de productie wordt rekening gehouden met onze strenge kwaliteitsnormen en veiligheidsnormen. Onze deskundige medewerkers kunnen met oog voor detail en uitgebreide vakkennis ervoor zorgen dat uw constructie aan alle eisen voldoet.

Daarnaast betrekken wij u altijd nauw in dit proces. Uw wensen en ideeën zijn immers zeer belangrijk voor het realiseren van de uiteindelijke constructie. Bij de keuze van materialen, het ontwerp van de constructie en de plaatsing is het ons doel om geheel aan uw wensen en verwachtingen te voldoen. Gegarandeerd kwaliteit constructies op maat vindt u bij De Jong Constructiewerkplaats.

Constructiewerkplaats Zwijndrecht en omgeving – Contact

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze producten, of vragen hebben over de producten, werkwijze of materialen, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via onderstaande knoppen. Ten eerste per telefoon en ten tweede per e-mail. Wij zijn bereikbaar en staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”