De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Cortenstaal op maat

Wilt u cortenstaal op maat laten (ver)maken? Sinds 1892 is De Jong Constructiewerkplaats een betrouwbare speler voor diverse typen constructies. Door onze goed uitgeruste werkplaats in Dordrecht kunnen we u met iedere mogelijke constructie verder helpen. Door onze sublieme materiaalkeuzes bent u verzekerd van een hoogstaand product, wat tevens lang meegaat. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder bij het ontwerp.

De Jong Constructiewerkplaats vervaardigt uw constructie volledig naar wens! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Wat is cortenstaal?

Cortenstaal kenmerkt zich door haar roestbruine kleur. Het is een staalsoort die een roest uiterlijk krijgt zoals gewoon staal. Maar de kern wordt niet aangetast. Hierdoor is cortenstaal is volledig weerbestendig. Het is zeer goed te gebruiken bij constructies die gedurende het hele jaar in de buitenlucht moeten staan. Cortenstaal is alleen als plaatmateriaal te verkrijgen, van diverse diktes.

De Jong Constructiewerkplaats

De Jong Constructiewerkplaats levert diverse constructies op aanvraag voor ieder seizoen. Denk daarbij aan trappen, hekken en/ of bordessen. Ook restauratiewerk van klassiek hekwerk of toegangspoorten voeren wij voor u uit. Heeft u een constructie nodig voor de aankleding van de tuin? Zoals een bankjes of een picknicktafel? De Jong Constructiewerkplaats maakt uw wensen waar!

Heeft u een specifieke wens? Onze medewerkers voeren de werkzaamheden graag voor u uit.

Cortenstaal op maat

Wees neerslag en zonnestralen te slim af. Laat uw constructie van cortenstaal maken. De Jong Constructiewerkplaats levert cortenstaal op maat. Heeft u een specifieke wens? Wij gaan graag voor u aan de slag. Neem vrijblijvend contact met ons op via de website.

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”