De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Cortenstaal schutting Dordrecht

Bent u opzoek naar een Cortenstaal schutting Dordrecht. Dan willen wij u graag verwelkomen bij De Jong Constructiewerkplaats! Bij ons vind u het meest uitgebreide assortiment hekwerk. Laat uw tuin de creatieve unieke uitstraling hebben die u graag voor u ziet. Kiest u voor abstract of voor natuur panelen. Wilt u veel privacy of juist ook genieten van het vrije uitzicht of intieme doorkijkjes. Laat uw droomtuin werkelijkheid worden met De Jong Constructiewerkplaats. Benieuwd geworden naar onze mogelijkheden? Neem contact op!

Wat is een cortenstaal schutting Dordrecht?

Cortenstaal kunt u op maat laten (ver)maken bij De Jong Constructiewerkplaats. Wij hebben een goed uitgeruste constructiewerkplaats in Dordrecht. Onze medewerkers kunnen u met ieder idee verder helpen. Door de keuze voor cortenstaal bent u tevens verzekerd van een uitmuntend product met een hoge economische levensduur. Cortenstaal is bovendien optimaal bestendig tegen alle weersverwachtingen.

Wat doen wij nog meer?

Wat wij nog meer aan u kunnen bieden zijn constructies, machinebouw, restauratiewerken, trappen en bordessen en natuurlijk de specials. Het komt wel is voor dat de wensen van onze klanten zo specifiek dat ze niet onder te verdelen zijn in onze standaard productieblokken. Op dat moment komen onze klanten terecht bij onze specials. Corten stalen aankleding van tuinen, hufter proof picknicktafels, als u het kunt verzinnen, kunnen wij het vast produceren.

Contact

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een cortenstaal schutting? Neem dan met ons contact op via de knoppen aan de zijkant. Daar kunt u of een formulier invullen om een offerte aan te vragen of contact opnemen via de weergegeven contactgegevens. Wij ontvangen u graag om uw wensen rustig door te bespreken.

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”