De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Gietijzeren tuinhek

Wilt u graag een gietijzeren tuinhek laten maken voor uw tuin? Dan bent u aan het juiste adres bij De Jong Staal! Wij kunnen namelijk de mooiste producten voor u realiseren. Ons bedrijf bestaat maar liefst al 129 jaar en is nog steeds erg actief. Als betrouwbare partner kunnen wij u voorzien van constructies en onderdelen in staal, RVS en aluminium. Geen aanvraag is voor ons te gek en wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Gietijzeren tuinhek – De Jong Staal is uw partner

Bij De Jong Staal kunt u terecht voor alle soorten hekwerken. Elk hekwerk dat door ons wordt gemaakt is uniek. U kunt er zelf voor kiezen of u een hekwerk wilt van staal, RVS of aluminium. Al velen zijn u voor geweest, waardoor wij een breed portfolio hebben kunnen opbouwen. Zo kunnen wij u voorzien van bijvoorbeeld tuinpoorten of hekken voor een dakterras. Omdat veiligheid bij ons voorop staat, zijn al onze medewerkers VCA-gecertificeerd. Ook wordt er gewerkt volgens de ISO-9001 richtlijnen.

Ook met speciale aanvragen kunnen wij u helpen

Soms krijgen wij aanvragen die niet onder te verdelen zijn. Dit zijn unieke aanvragen zoals bijvoorbeeld het laten maken van winkelelementen, picknicktafels of meubels voor tuinen. Als u een speciale aanvraag heeft, kunt u altijd bij ons langskomen. Samen zal er worden gekeken naar de eventuele mogelijkheden en of wij dit kunnen realiseren.

Neem contact op

Mocht u nog vragen hebben over de mogelijkheden voor een gietijzeren tuinhek, dan kunt u deze altijd aan ons stellen. Wij hopen u snel te zien bij De Jong Staal!

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”