De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Ijzeren staalconstructie

Bent u op zoek naar een ijzeren staalconstructie? Dan bent u bij De Jong Constructiewerkplaats zeker aan het juiste adres. Wij zijn uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres!

Heeft u vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ijzeren staalconstructie van De Jong Staal

De Jong Constructiewerkplaats begon ooit als een smederij waarbij de werkzaamheden hoofdzakelijk bestonden uit het beslaan van paarden en houten wielen voorzien van stalen banden. Dat is al meer dan 129 jaar geleden! Inmiddels voeren wij naast staalconstructies ook steeds meer werkzaamheden uit voor gemeentes, scholen, bedrijven, industrie en particulieren.

De Jong heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in constructiewerken. Op de Grevelingenweg 12 in Dordrecht ligt onze werkplaats, wat door de centrale ligging het vervoer van de constructies erg gemakkelijk maakt. In de werkplaats van De Jong worden alle constructies voor onze klanten gemaakt. Voordat de constructies gefabriceerd kunnen worden, moet er eerst ontworpen en getekend worden. Dit alles gebeurt volledig naar uw wens. Ons personeel is hierna in staat om de uitvoering van deze tekeningen waar te maken. Wij hebben hiervoor geavanceerde machines die ons in staat stellen om verschillende soorten constructies te kunnen fabriceren.

Heeft u vragen? Laat het ons weten!

Voor vragen kunt u uiteraard bij ons terecht. Wij helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen via het formulier op onze website, per mail of telefonisch. Tot ziens bij De Jong Staal!

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”