De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Machinebouw Gouda

Zoekt u naar een professionele organisatie (met een werkplaats) die u verder kan helpen met machinebouw Gouda? Wij, van De Jong Constructiewerkplaats, staan graag voor u klaar! Wij zijn al 129 jaar lang een betrouwbare partner in het bouwen van staalconstructies op maat, maar hebben ons daarnaast ook gespecialiseerd in machinebouw. Wij kijken graag op maat met onze klanten mee en nemen hun wensen (en eisen) mee in het ontwerp van de gewenste machine.

Wilt u meer informatie over onze producten en/of dienstverlening? Twijfel niet en neem gerust even contact met een van onze specialisten op.

Machinebouw Gouda | De Jong Constructiewerkplaats staat voor u klaar!

Waarom zou u juist voor ons moeten kiezen als het gaat om machinebouw in de omgeving van Gouda en omstreken? Wij hebben al jarenlange ervaring in de ontwikkeling en bouw van machines. Ons aanbod bestaat uit verschillende soorten machines, die gebruikt kunnen worden voor diverse markten. Wij leveren de machines voornamelijk in staal, maar ook een roestvrij stalen machine behoort tot de mogelijkheden. Door het gebruik van verschillende soorten materialen en technieken zijn wij, in tegenstelling tot veel andere machinebouw bedrijven, erg flexibel in uw wensen.

Wij zijn niet slechts actief in de machinebouw, maar realiseren ook de reparatie van bestaande machines en apparaten. Hierdoor kunnen wij de bedrijven van onze klanten het stukje service bieden dat zij verdienen. Daarnaast staat ook de veiligheid van u en uw medewerkers bij ons hoog in het vaandel. Wij gebruiken kwaliteits- en veiligheidsnormen en daarnaast is ook elke medewerker in het bezit van het VCA-diploma. Ook werken wij volgens de ISO-9001-richtlijnen.

Meer weten?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een deskundige organisatie in machinebouw Gouda? Wacht niet en vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Dit kunt u doen door het formulier op onze website in te vullen. Graag tot ziens bij De Jong Constructiewerkplaats!

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”