De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Machinebouw Rotterdam

Zoekt u een organisatie voor machinebouw Rotterdam? Dan bent u bij De Jong Constructiewerkplaats helemaal aan het juiste adres! Wij zijn ons in de loop der jaren gaan specialiseren in constructiewerken en zijn ook actief in de machinebouw. Hierbij ontwerpen, leveren en monteren wij ook staal, RVS en aluminium in de vorm van halffabricaten of eindproducten. Al onze processen zijn op maat gemaakt; al uw wensen worden meegenomen in het ontwerp en de productie van de constructiewerken en machines.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wacht dan niet en vul direct ons online offerte formulier in. Een van onze medewerkers zal op korte termijn met een passend prijsvoorstel komen.

Machinebouw Rotterdam | De Jong Constructiewerkplaats helpt u verder!

Waarom zou u juist voor ons moeten kiezen als het gaat om machinebouw in de omgeving van Rotterdam en omstreken? Wij hebben al jarenlange ervaring in de ontwikkeling en bouw van machines. Ons aanbod bestaat uit verschillende soorten machines, die gebruikt kunnen worden voor diverse markten. Wij leveren de machines voornamelijk in staal, maar ook een roestvrij stalen machine behoort tot de mogelijkheden. Door het gebruik van verschillende soorten materialen en technieken zijn wij, in tegenstelling tot veel andere machinebouw bedrijven, erg flexibel in uw wensen.

Wij zijn niet slechts actief in de machinebouw, maar realiseren ook de reparatie van bestaande machines en apparaten. Hierdoor kunnen wij de bedrijven van onze klanten het stukje service bieden dat zij verdienen. Daarnaast staat ook de veiligheid van u en uw medewerkers bij ons hoog in het vaandel. Wij gebruiken kwaliteits- en veiligheidsnormen en daarnaast is ook elke medewerker in het bezit van het VCA-diploma. Ook werken wij volgens de ISO-9001-richtlijnen.

Kom in contact met ons!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een organisatie voor machinebouw Rotterdam óf heeft u nog vragen voor ons? Twijfel dan niet en neem gerust even contact met ons op. Tot ziens bij De Jong Constructiewerkplaats!

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”