De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Metalen hek werk

Als u op zoek bent naar metalen hek werk, dan bent u aan het juiste adres bij De Jong Constructiewerkplaats. Wij zijn een dynamisch bedrijf dat te vinden is in Dordrecht. De Jong kan u voorzien van verschillende diensten. Zo kunnen wij u helpen bij de levering en montage van onderdelen en constructies in staal, RVS en aluminium. Mocht u een idee in uw hoofd hebben, dan kijken we samen een oplossing!

Mocht u meer willen weten over onze historie, dan kunt u er hier meer over lezen.

Metalen hek werk | De Jong Constructiewerkplaats

Wij kunnen u helpen met verschillende soorten hekwerken. Zo kunnen wij u voorzien van metalen tuinhekken, dakterras hekken en nog veel meer. Doordat wij al jarenlang actief zijn in het plaatsen van hekwerken, beschikken wij over veel kennis en ervaring. Wist u dat ons bedrijf 129 jaar geleden al bestond? Door onze jarenlange ervaringen weten wij wel zeker dat wij werk kunnen leveren die aan uw eisen voldoet. Samen wordt er een ontwerp gecreëerd, waarbij u uw persoonlijke wensen kunt inbrengen. Mocht u een indicatie willen krijgen van wat de prijs zal worden, dan kunt u bij ons een offerte aanvragen.

Trappen en bordessen

Als u een trap of bordes nodig heeft voor uw woning of bedrijf, dan helpen wij u hier graag mee. Ons team is zelfs gespecialiseerd om de meest lastige plekken te voorzien van een trap. De materialen die wij kunnen gebruiken voor het maken van de trappen zijn RVS, staal en aluminium. U kunt hierbij zelf beslissen van welk materiaal u gebruikt wil maken. Natuurlijk kunnen wij u hierin adviseren.

Geïnteresseerd in een metalen hek werk? Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in het metalen hek werk van De Jong Constructies? Neem dan eens contact met ons op. Samen kunnen we kijken naar een passende oplossing! Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte.

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”