De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Metalen hekwerken

Bent u op zoek naar een bedrijf voor uw metalen hekwerken? Neem dan eens contact op met De Jong Constructiewerkplaats. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hekwerken. Samen kunnen uw ideeën en wensen besproken worden. Van deze ideeën wordt een ontwerp gemaakt, die vervolgens uitgevoerd zal worden. De materialen die worden gebruikt voor het produceren van een hek zijn staal, RVS en aluminium.

Wilt u meer weten over hoelang het proces duurt? Neem dan gerust eens contact op.

Metalen hekwerken | De Jong Constructiewerkplaats

Wij kunnen u helpen bij het produceren van unieke hekken. Dit kan bijvoorbeeld zijn een hek voor in de tuin, op het dakterras of bij de portiek. Er is van alles mogelijk. Ook als we kijken naar het ontwerp kunnen we het zo speciaal mogelijk maken en geheel naar uw wensen. Omdat veiligheid bij ons voorop staat, zijn wij VCA-gecertificeerd. Ook wordt er bij ons gewerkt volgens de ISO-9001 richtlijnen. Om de mogelijke kosten voor het hekwerk snel inzichtelijk te maken, kunt u via onze website een offerte aanvragen.

Speciale wensen

Naast het maken van metalen hekwerken, kunnen wij ook uw speciale verzoeken voorzien. Hiermee bedoelen wij verzoeken zoals stalen benodigdheden voor in de tuin, winkelelementen of bijvoorbeeld stalen picknicktafels, het kan allemaal! Bij ons is zoveel mogelijk, dat zelfs illusionisten bij ons terecht komen. Kom met uw ideeën en wensen bij ons en wie weet kunnen wij het idee voor u werkelijkheid maken!

Neem contact op

Mocht u nog vragen hebben over de mogelijkheden om metalen hekwerken de produceren, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij hopen u snel van dienst te zijn bij De Jong Constructiewerkplaats.

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”