De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Plantenbak cortenstaal Dordrecht

Als u op zoek bent naar een plantenbak cortenstaal Dordrecht, dan bent u bij De Jong Constructiewerkplaats aan het juiste adres. De Jong levert cortenstaal op maat. Dus voor al uw specifieke wensen, kunt u bij ons terecht.

Wilt u een op maat gemaakte plantenbak cortenstaal? Dan kan u via onderstaande buttons direct contact met ons opnemen! Wij gaan graag voor u aan de slag. Ook kunt u via de buttons aan de zijkant, direct en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Wat is cortenstaal?

Cortenstaal is in vergelijking tot andere soorten staal, zeer goed bestand tegen corrosie. Corrosie is aantasting van materialen, doordat hun omgeving op ze inwerkt. Het cortenstaal heeft een beschermende laag, wat er voor zorgt dat de weersomstandigheden niet kunnen binnendringen. Dit zorgt voor een sterke, duurzame plantenbak, met een lange levensduur.

De plantenbak cortenstaal is herkenbaar door de roest bruinige kleur. Dit creëert naast een vintage look ook een industriële uitstraling in uw tuin. Bent u nieuwsgierig naar onze vorige projecten? Neem dan een kijkje!

Voordelen van cortenstaal

Cortenstaal heeft vele voordelen. Hieronder een lijst met de grootste voordelen:

  • Het is van zeer sterk materiaal gemaakt;
  • Het heeft een roest bruinige kleur, wat warmte uitstraalt en goed past in een natuurlijke omgeving;
  • Cortenstaal is een duurzaam product en in vele elementen toepasbaar;
  • Het heeft weinig onderhoud nodig;

Contact opnemen over een Plantenbak cortenstaal Dordrecht

De Jong Constructiewerkplaats is een betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS en aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres!

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Via de buttons aan de zijkant kunt u ons bereiken of direct een offerte aanvragen. U mag natuurlijk ook langs komen op ons kantoor om de mogelijkheden te bespreken.

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”