De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Restauratie trappen

Bent u op zoek naar een bedrijf voor de restauratie trappen? Neem dan contact op met De Jong Construcitiewerkplaats! Al sinds 1892 zijn wij dé specialist in het produceren en restaureren van trappen. De trappen die wij maken worden altijd op maat geleverd. De specialisten komen hierbij bij u langs om de wensen en maten door te nemen. U heeft daarom ook altijd een unieke trap. Mocht uw trap schade oplopen en dus restauratie nodig hebben, dan kan deze opgeknapt worden bij ons in Dordrecht op locatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheid om uw trap te laten restaureren? Neem dan gerust contact met ons op.

Restauratie trappen | De Jong Constructiewerkplaats

Als u een trap of bordes nodig heeft, dan kunnen wij u hiervan voorzien. De producten kunnen gemaakt worden van aluminium, RVS of staal. Van tevoren wordt er een afspraak gemaakt of uw ideeën en wensen door te nemen. Hier wordt een ontwerp van gemaakt. Als u hiermee akkoord gaat, zullen onze medewerkers beginnen met het creëren van het ontwerp. Mocht u ideeën willen opdoen en inzien welke projecten wij allemaal al gedaan hebben, dan kunt u een kijkje nemen in ons portfolio.

Speciale wensen

Ook voor de speciale en specifiekere wensen kunt u bij ons terecht. Dit zijn vaak projecten zoals het creëren van stalen picknicktafels, stalen onderdelen in de tuin of winkelelementen. Zelfs illusionisten laten bepaalde projecten aan ons over! U ziet hiermee dat wij dus erg veelzijdig te werk kunnen gaan.

Neem contact op

Heeft u nog vragen over restauratie trappen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Samen bespreken we de situatie en kunnen we komen tot een oplossing. Wij hopen u snel te zien bij De Jong Constructiewerkplaats.

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”