De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

RVS constructie

Wilt u een RVS constructie laten maken door een gespecialiseerd bedrijf? Wij, van De Jong Constructiewerkplaats, helpen u graag verder! Wij zijn al 129 jaar lang een betrouwbare partner voor levering en montage van constructies, machines en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan zowel halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook; u bent bij ons aan het juiste adres!

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw situatie kunnen betekenen en wilt u dat wij een prijsvoorstel op maat maken? Wacht niet en vraag direct en vrijblijvend een offerte bij ons aan voor meer informatie.

RVS constructie | De Jong Constructiewerkplaats kan het u bieden!

Wij kunnen u helpen met de levering en montage van metaal in allerlei vormen. Onze tekenaars zorgen allereerst voor een duidelijk overzicht van uw wensen en nemen deze mee tijdens het ontwerpen van het product. Dat ontwerp komt vervolgens terecht bij het team dat gelijk aan de slag gaat met de productie. Voor de productie hebben wij meerdere geavanceerde machines staan in onze werkplaats in Dordrecht, die gestuurd worden door de vakmensen uit ons team.

Nadat het metaalwerk, geheel volgens uw wensen, is gefabriceerd kan het vervoerd gaan worden. En daar komt onze ligging van pas; de centraal gelegen werkplaats is makkelijk te bereiken met het vervoer. De montage van het uiteindelijke product is optioneel. Hiervoor hebben wij meerdere montageploegen in dienst, die al meerdere soorten eindproducten bij onze klanten hebben geplaatst.

Meer informatie over ons?

Heeft u nog enkele vragen voor ons óf kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een RVS constructie? Neem in beide gevallen gerust even contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen!

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”