De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Staal constructie bedrijf

Bent u op zoek naar een staal constructie bedrijf? Wij, van De Jong Constructiewerkplaats, staan graag voor u klaar! Wij zijn een betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan zowel halffabricaten als eindproducten aan. Bij ons staan de kwaliteits- en veiligheidsnormen hoog in het vaandel; al onze medewerkers zijn in het bezit van een VCA-diploma en wij werken altijd volgens de richtlijnen van de ISO-9001.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wacht dan niet en vul direct ons online offerte formulier in. Een van onze medewerkers zal op korte termijn met een passend prijsvoorstel komen.

Staal constructie bedrijf? De Jong Constructiewerkplaats helpt u verder!

Wij kunnen u helpen met zowel de levering als montage van staal in allerlei vormen. Onze tekenaars zorgen allereerst voor een duidelijk overzicht van uw wensen en nemen deze mee tijdens het ontwerpen van het product. Dat ontwerp komt vervolgens terecht bij het team dat gelijk aan de slag gaat met de productie. Voor de productie hebben wij meerdere geavanceerde machines staan in onze werkplaats in Dordrecht, die gestuurd worden door de vakmensen uit ons team.

Nadat het staalwerk, geheel volgens uw wensen, is gefabriceerd kan het vervoerd gaan worden. En daar komt onze ligging van pas; de centraal gelegen werkplaats is makkelijk te bereiken met het vervoer. De montage van het uiteindelijke product is optioneel. Hiervoor hebben wij meerdere montageploegen in dienst, die al meerdere soorten eindproducten bij onze klanten hebben geplaatst.

Meer weten?

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze rol als staal constructie bedrijf óf kunnen wij u zelfs al ergens mee van dienst zijn? Twijfel dan niet om, in beide gevallen, gerust even contact met ons op te nemen. Tot ziens bij De Jong Constructiewerkplaats!

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”