De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Staalbedrijf Rotterdam

Bent u op zoek naar een staalbedrijf Rotterdam? Wij, van De Jong Constructiewerkplaats, kunnen u direct helpen! Wij zijn een betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan zowel halffabricaten als eindproducten aan. Bij ons staan de kwaliteits- en veiligheidsnormen hoog in het vaandel; al onze medewerkers zijn in het bezit van een VCA-diploma en wij werken altijd volgens de richtlijnen van de ISO-9001.

Bent u benieuwd geworden naar onze diensten en bijbehorende kosten? Twijfel niet en vul vrijblijvend het online offerte formulier op onze website in. Wij maken dan een prijsopgave op maat en nemen snel contact met u op.

Staalbedrijf Rotterdam | De Jong Constructiewerkplaats helpt u verder!

Ons team van vakmensen kan u helpen met het ontwerp, de productie, de levering en de montage van staal in allerlei verschillende vormen. Onze ontwerpers gaan eerst, onder het genot van een bakje koffie of thee, met u in gesprek over uw wensen voor het betreffende product. Deze nemen zij natuurlijk ook mee in de fabricatie van het staalproduct, die door onze geavanceerde machines wordt uitgevoerd. Deze worden door onze specialisten uit de werkplaats in Dordrecht gestuurd. Vervolgens kan het staalproduct vervoerd gaan worden naar uw bedrijfslocatie, die vanuit onze centraal gelegen werkplaats makkelijk te bereiken is.

U kunt er bij ons zelfs voor kiezen om het staalproduct te laten monteren. Hiervoor hebben wij meerdere montageploegen lopen, die inmiddels al vele klanten vóór u geholpen hebben.

Vragen over De Jong Constructiewerkplaats?

Heeft u nog vragen over onze dienstverlening als staalbedrijf Rotterdam? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u verder te helpen!

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”