De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Staalbouw constructie

Bent u op zoek naar een staalbouw constructie? Dan bent u bij De Jong Constructiewerkplaats zeker aan het juiste adres. De Jong Constructiewerkplaats produceert een breed gamma aan halffabricaten en eindproducten op klant specificatie. Het is mogelijk om zowel constructies te laten maken in staal, RVS en aluminium. De Jong is een veelzijdig bedrijf wat zowel een staalconstructie kan fabriceren als een constructie in RVS of aluminium. Ons bedrijf zit gevestigd in Dordrecht, wat erg centraal ligt. Daarom kunnen we door het hele land snel bij u op locatie zijn.

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Staalbouw constructie van De Jong Constructiewerkplaats

De Jong Constructiewerkplaats begon ooit als een smederij waarbij de werkzaamheden hoofdzakelijk bestonden uit het beslaan van paarden en houten wielen voorzien van stalen banden. Dat is al meer dan 129 jaar geleden! Inmiddels voeren wij naast staalconstructies ook steeds meer werkzaamheden uit voor gemeentes, scholen, bedrijven, industrie en particulieren.

Wij zijn uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres!

Kom met ons in contact

Als u nog vragen heeft over de mogelijkheden, of als u graag meer informatie wilt ontvangen, kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Dit kan via het formulier op onze website, per mail of telefonisch. Wij komen dan zo snel mogelijk op uw vraag terug. Tot ziens bij De Jong Constructiewerkplaats!

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”