De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Staalconstructie werkplaats Zwijndrecht

Zoekt u een gespecialiseerde staalconstructie werkplaats Zwijndrecht en omgeving? Sinds 1892 bent u bij De Jong Staal aan het juiste adres voor constructies in de materialen aluminium, staal en RVS. Wij zijn er niet alleen voor het ontwerp en de productie van uw constructie, maar regelen ook de levering en de montage ter plaatse voor u.

Kwaliteitsgarantie

Kwaliteits- en veiligheidsnormen staan bij De Jong Staal altijd hoog in het vaandel. Zowel bij de keuze van de materialen, als het ontwerp en de productie houden wij vast aan hoge kwaliteit. Hierbij maken wij gebruik van de vakkennis en specialistische ervaringen van ons personeel, gecombineerd met onze geavanceerde machines en service.

Daarnaast zijn al onze constructies 100% maatwerk producten. Hierbij staan uw ideeën en wensen centraal bij het ontwikkelen van de constructie. U wordt nauw betrokken in het ontwerp en de keuze van de materialen, maar ook bij de productie, levering en montage van uw constructie. Onze deskundige medewerkers zorgen er zo voor dat uw wensen gerealiseerd kunnen worden.

Staalconstructie werkplaats Zwijndrecht: offerte

Interesse in onze diensten en producten? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor constructie werkplaats Zwijndrecht, of neem contact met ons op voor al uw vragen m.b.t. constructies. Dit kan door op onderstaande button te klikken. U wordt dan doorgeleid naar onze offerte pagina, waar u een offerte op maat kunt opvragen.

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”