De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Staalconstructie Zwijndrecht

De Jong Staal is dé gespecialiseerde constructiewerkplaats in Zwijndrecht en omgeving, al sinds 1892. Naast staalconstructie bieden wij ook constructies in aluminium en RVS. Wij zijn er niet alleen voor u bij het ontwerp en de productie van uw constructie, maar ook bij de levering en montage staan wij voor u klaar.

Constructie Zwijndrecht – Onze kwaliteitsgarantie aan u 

De Jong Staal beschikt over een uitgebreide staalconstructie werkplaats in Zwijndrecht met zeer geavanceerde machines en vakkundig personeel met de nodige ervaring. Door deze elementen te combineren hebben wij ons gespecialiseerd in het leveren van maatwerk staalconstructies van de hoogste kwaliteit. Daarnaast houden wij altijd oog op de strenge veiligheidsnormen die gepaard gaan bij het produceren en monteren van uw constructie.

In dit proces is het belangrijk om nauw met de klant samen te werken, om er zeker van te zijn dat alle wensen en ideeën zoveel mogelijk gerealiseerd kunnen worden. Zowel bij het ontwerp, als bij de productie houden wij rekening met de wensen van de klant. Door ons oog voor detail en gespecialiseerde kennis kunnen wij ervoor zorgen dat de gewenste constructie tot leven komt.

Constructiewerkplaats Zwijndrecht – Neem vrijblijvend contact op!

Heeft u interesse, wilt u een offerte aanvragen of heeft u een vraag over onze dienstverlening? De Jong Staal is gemakkelijk te bereiken via de website. U kunt vrijblijvend een offerte op maat aanvragen wanneer u geïnteresseerd bent in constructies Zwijndrecht. Wij horen graag van u. Op de hoogte blijven van onze projecten? Volg ons dan op Facebook.

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”