De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Stalen tafelframe

Bent u op zoek naar een partij die een stalen tafelframe voor u kunt maken? Dan is De Jong Constructiewerkplaats de ideale partij voor u. Komt u er zelf niet helemaal uit wat voor tafelblad en onderstel u wenst. Wij gaan graag na met u welke ideeën en wat voor vrijblijvende schets wij voor u kunnen maken. Bij ons is er veel mogelijk, met veel verschillende materialen. Wilt u glad en strak? Of houdt u meer van robuust en stoer? Alles is bij ons mogelijk.

  • Laat uw stalen onderstel ontwerpen, maken en plaatsen door ons.
  • Als u de nadruk wilt leggen op het houten tafelblad, dan kiest u voor een subtiel onderstel.
  • Uw tafel snel in huis hebben? U kunt via deze website direct contact met ons opnemen.
  • We weten zeker dat we tot iets heel moois en unieks komen voor u.

Wat biedt De Jong Constructiewerkplaats nog meer?

Behalve het maken en plaatsen van een stalen tafelframe. Maken wij ook binnen en buiten trappen, restauratiewerken en hekwerken. Maar ook constructie en machine bouw. De service die wij bieden is uniek, als bedrijf staan wij altijd voor u klaar.

Heeft u al goed voor ogen hoe uw ideale tafel er uit moet gaan zien? Mail ons dan uw ideeën en we weten zeker dat we samen tot iets heel moois en unieks komen. U kunt ons altijd telefonisch en per e-mail bereiken. De Jong Constructiewerkplaats wilt u alle informatie geven die nodig is.

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”