De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Stalen trap met bordes

Heeft u interesse in een stalen trap met bordes? Dan kunnen wij, van De Jong Constructiewerkplaats, u ongetwijfeld verder helpen. Wij maken uw wensen waar door het leveren en monteren van standaard stalen constructies, maar ook stalen constructies op maat. De Jong Constructiewerkplaats is daarom voor u dé betrouwbare partner voor het leveren en monteren van RVS, aluminium en stalen constructies. Bent u geïnteresseerd in een stalen trap met bordes, neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Over De Jong Constructiewerkplaats

Op de meest lastige plekken weet De Jong Constructiewerkplaats aan uw wensen te voldoen. Ons team met specialisten heeft jarenlange ervaring en weet daardoor in de meest lastige situaties de juiste oplossing voor u te vinden. Wij kijken samen met u naar de beste oplossing en proberen hierbij zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen.

Stalen trap met bordes van De Jong Constructiewerkplaats

Het is bij De Jong Constructiewerkplaats niet alleen mogelijk om een stalen trap met bordes te bestellen. Ook is het mogelijk om een stalen, aluminium of RVS trap op maat te laten maken. Wij pakken graag alle klussen aan en dat maakt ons een veelzijdig bedrijf. Wij hebben een ruim aanbod aan stalen, RVS of aluminium constructies. Ook voor het transport van de constructies bent u bij ons aan het juiste adres. Vanuit onze vestiging in Dordrecht kunnen wij u hierbij optimaal van dienst zijn.

Contact

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van een stalen trap met bordes? Of wilt u meer informatie ontvangen over de andere mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via de contactgegevens op de website. Ook kunt u gemakkelijk via onze website direct een offerte aanvragen. Wij helpen u graag verder!

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”